TESTER SMINKE FRA NIP + FAB

Av Jonas Star Odden | 31. desember 2017

annonse – i samarbeid med blivakker.no

Hei alle sammen!

Idag har jeg testet sminke fra merket NIP + FAB. Jeg har vært så heldig å få et samarbeid med blivakker.no på dette merket og det er så utrolig mye fint. Jeg er utrolig fornøyd med produktene og de har en sykt rimlig pris også, noe som er et stor pluss!

Bruk også rabattkoden «jonasstar» så får dere 10% inne på blivakker.no også på salgsvarer! En fin mulighet for å teste masse produkter som er på salg!

Her kan dere se alle produktene jeg har brukt. Det er så enkel og fin pakning på disse. Veldig lett og reise med og ta med seg på tur! Nå har blivakker et sykt stort salg på disse produktene og om du bruker rabattkoden min «jonasstar» så får du enda mer rabatt da denne koden også funker på varer som allerede er på salg!

Her finnere dere en liste med alle produktene og linker til alle sammen. Håper dere finner noe dere liker!

Primer Water –
Jeg personlig elsker slike mister før makeup. Sminken legger seg så sykt mye finere med litt ekstra fukt i basen. Denne lukter godt og ga meg masse fukt! Jeg skal få testet den primeren på tube også!

Foundation #05 – https://www.blivakker.no/product/3097347/nip-fab-foundation-05-30ml
Veldig tynn, legger seg fint på huden og har en god dekk etter min mening. Den er supertynn og føles så lett og deilig ut på huden! Veldig fornøyd med denne. Om du har kviser osv vil den ikke dekke disse så bra men det fikser concealeren!

Concealer #05 – https://www.blivakker.no/product/3097331/nip-fab-concealer-05-8g
Jeg likte denne så godt, ikke for tynn og ikke for tykk. Den er lett og påføre og blender så godt. Finnes i en del farger så kan f. eks bruke en til å dekke litt urenheter og en til å lysne opp i ansiktet.

Contour Palette Light – https://www.blivakker.no/product/nip-fab/3097326/nip-fab-contour-palette-light-01-20g
Her har du alt du trenger for en sykt fin base. De blender seg godt inn i huden og er heller ikke for pigmentere noe som gjør det litt lettere å ha litt kontroll når man legger skygger i ansiktet. Heller påføre litt mer og mer en masse på en gang.

Blusher Palette Blushed – https://www.blivakker.no/product/nip-fab/3097330/nip-fab-blusher-palette-blushed-01-15-2g
Selv er jeg ikke veldig glad i blush men bruker litt. Disse var heller ikke for pigmenterte som jeg syntes er veldig viktig med en blush så ikke det blir for mye. De blenda seg godt inn i huden og var veldig fine.

NIP+FAB Highlight Palette Stroboscopic 01 – https://www.blivakker.no/product/nip-fab/3097327/nip-fab-highlight-palette-stroboscopic-01-20g
POW! Denne var så blinding og sykt pigmentert men samtidig ikke bare masse glitter. Det ga meg rett og slett masse GLØD noe som er viktig når jeg skal bruke highlighter!

Eye Shadow Palette Schulpted – https://www.blivakker.no/product/nip-fab/3097339/nip-fab-eyeshadow-palette-sculpted-12g
Pigmenterte og gode skygger. De blenda sykt godt og er et palette som ikke tar så stor plass når man skal reise. Dette er også veldig fine farger som er veldig meg og noe jeg bruker veldig mye!

Må bare si tusen takk til blivakker for produktene og at de vil samarbeide med meg! Er så gøy å få teste nye ting og vise frem til dere så dere kan få litt inspirasjon videre til produkter osv. Jeg kommer alltid meninger som er 110% ærlige og riktige. Men selvom jeg liker et produkt betyr ikke det dirkete at dere kommer til å elske de liksom. Sånn vil det alltid være! 
Jeg håper dere fant noe fint og at dere fikk lyst til å prøve noe fra merket her, de har så mye fint! Jeg har selv veldig lyst å teste ut hudpleien til NIP + FAB ettersom jeg har hørt veldig mye bra om den så den skal jeg få kjøpt meg noen produkter fra!

Er det noen flere ting fra blivakker dere vil se meg teste? Sleng igjen en kommentar!

Snapchatvlogg: jonasstarodden
Instagram: jonasstarmakeup

Vi blogges!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Alle rettigheter © 2017 | jonasstarodden.selfiequeens.no

Facebooktwitterinstagrammail